Revisim- Mision in Albania

Revisim- Mision ne Shqiperi, Tetor 2014

Virginia Nicol është  Presidentja e kompanisë franceze « Revisim », me zyra qendrore  në Francë. Kompania publikon faqen e internetit: « Indécence des Sens »  dhe shet të brendshme në internet (korse, kemisha, etj ...) Që nga tetori 2014, kompania ka zgjedhur Shqipërine për të zhvilluar biznesin e saj.

CCI: Pse keni zgjedhur këtë profesion?

Virginia Nicol: Kjo është kryesisht një histori dashurie! Pas eksperiencash shumë të ndryshme, burri im dhe unë vendosem të krijojme një projekt të përbashkët  dhe keshtu kompania jone me te brendshme seksi u themelua në vitin 2009 ... Ideja jona, ndryshe nga sitet konkuruese, ishte qe te ofrojme këtë lloj produkti për të gjitha gratë dhe jo vetëm per gratë e dobta! Kjo është gje e re.  Ne ofrojmë aktualisht produkte te  madhësive që variojnë nga XS deri 8XL dhe shiten me shume numrat e medhenj. Ne po studjojme edhe mundesine e krijimit te një kompanie me partnerë shqiptarë.

CCI: Ju keni zbuluar Shqipërinë përmes CCI Francë Shqipëri?

Virginia Nicol:  Po, nisur nga aktivitetet e CCI te Troyes në Francë, u befasuam kur zbuluam edhe CCI France Albanie,  dhe gjeja e pare qe beme ishte te kontaktonim me CCI ne Shqiperi para se të niseshim. Gjate vizites tone te pare, CCI ka qenë ndihmë e madhe ne shume aspekte si organizimi I takimeve dhe prezantimi I kontakteve te para, informacione ligjore dhe hapat qe duhen për të ndermarrë.

CCI: Perse lexuesit tanë duhet te zgjedhin CCI ?

Virginia Nicol: Ne vlerësojme shume aftësite ne pune, dinamizmin dhe aftesine per te degjur qe ka ekipi i CCI.  Në fakt, fale ndihmes se saj, ne fituam shume kohe  dhe me shume kenaqesi do të punojnë edhe ne te ardhmen per projektin  tone: Faleminderit shume gjithe ekipit  te CCI !

 

CCI: Një fjalë per francezet te cilet deshirojne te investojne në Shqipëri?

Virginia Nicol:  As mos t’ju shkoje ndermend ! Bej shaka, sigurisht ... Unë do të thoja se është vendi dhe koha e duhur.  Flas si person, ndryshe nga idetë e krijuar me pare mbi Shqipërine, ajo eshte një vend të sigurt dhe ne jemi pritur shume mire, per me teper, është mjaft e lehtë të komunikosh pasi shumë shqiptarë flasin anglisht, italisht dhe ndonjëherë ... frëngjisht. Marrëveshjet ekzistuese mes Francës dhe Shqipërisë  per  taksat dhe lehtesira te tjera për kompanitë e mëdha dhe të vogla, jane argumente të forta qe te investohet në Shqipëri. Dhe se fundmi nje lajm shume i mirë: Një fluturim direkt nga Parisi duke filluar nga 31 marsi!

Kontakt: www.indecencedessens.fr

 

Indécence des Sens est un site édité par la société Revisim Siret : 794 382 705 00018
Siège Social : 7 Rue Georges Clemenceau 10150 Pont Ste Marie France.

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE