Të vendosesh dhe të organizosh një mision në Shqipëri

Organizimi i një misioni në Shqipëri

 

To Implement in Albania

 The establishment of a branch in Albania is often indispensable to sustain and strengthen your business relationships with Albanian partners.

 

The CCIFA offers to host your antenna, whatever its form, with maximum flexibility and minimum fixed costs.

 

 

This service includes:

 

 

 • Working space on 1 desk position. 
 • Unlimited usage of CASS Meeting point. 
 • Usage of Meeting Room (in the capacity of 20 sitting places) 
 • Connection in printers in line- in order for you to directly print the materials
 • Reception service 
 • Cleaning service of the office from the inside once per week. 
 • Internet in the speed of 15 mbps 
 • Utilities costs of water/electricity/internet/cleaning. 
 • Publication of logo on the Newsletter France Albanie Express
 • Invitation to the events organized by CCIFA 
 • Branding -logo placement @ the entrance of the Coworking unit. 
 • Kitchenette 
 • There is also the availability to rent a closed parking place, in underground of       Building 07

Organizimi i nje misioni ne Shqiperi

Ne i ofrojmë « suport biznesit » me anë të punonjësve tanë të cilët flasim më shumë se dy gjuhë të huaja. Për 5 vjet ne kemi krijuar një rrjet të gjerë dhe reaktiv të kontakteve profesionale në Shqipëri. Ky rrjet na lejon të prezantojmë klientët tanë me shoqëritë shqiptare. Ne zhvillojmë mesatarisht 20 misione në vit  në të cilat 60% të rasteve me sukses, duke thënë që në 60% të rasteve krijojmë një partneritet ndërmjet klientëve tanë dhe shoqërive shqiptare.

CCIFA oragnizon misione  “çelësat në dorën tuaj” për studimin e tregut shqiptar.

Shërbimet tona të detajuara :

Na kontaktoni

 Twin Towers

Bul. “Deshmoret e Kombit”, Tower 1, Kati 9, Tirana Albania 
Tel. +355 4 453 8103
Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

 

Për të mësuar më shumë në lidhje me prezantimet  e CCIFA na kontaktoni  në info@ccifa.al

 

 

Nos événements

< June 2017 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • ASC UNION
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Acadmy Plus
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Boga Associates
  • Buka franceze
  • By best duty free
  • CNR
  • CORPORATE SOLUTION-CS GOUP
  • Celesi
  • Century 21
  • Citroen Albania
  • Degremont
  • Denys sas
  • Diamant
  • ELBASHEHU
  • EURO Partners sh.p.k
  • Ecotour Albania
  • Egis International
  • Egle security
  • Encon Consulting
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • GDF SUEZ
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Herve Loiselet Interior Design
  • Hotel Diplomat
  • IMI Farma
  • INSIG
  • KANGURI
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kastrati
  • Klik Ekspo Group
  • Legal & Professional Services SHPK
  • Logo Suez
  • M pay
  • Marlotex
  • Mazars
  • NAPOLEON
  • Nexter System
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Playgroung Albania
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SALILLARI
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • SEMIN- SAS
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Sigma Interalbanian
  • Sky Net Logistic
  • Societe General Albania
  • Sodineg France
  • Spiecapag
  • T&G ALBA shpk
  • THE BLACK ROCKETS
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts
  • phonext
  • sheraton

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

© 2017 CCI FRANCE ALBANIE