Publikime

PUBLIKIME

CCIFA publikon materiale të ndryshme për anëtarët e saj, por gjithashtu dhe për të gjithë profesionistët që punojnë me Shqipërinë dhe në një mënyrë më të përgjithshme, me të gjithë personat që dëshirojnë të thellojnë njohuritë mbi vendin tone.

Publikimet periodike

 •  Numeratori
 •  Newsletter (France Albanie Express)
 • Weekly News ( Cdo te premte CCIFA do te publikoje "CCIFA Weekly News"- permbledhja e shtypit javor e cila trajton ceshtjet aktuale te vendit si edhe aktivitetin javor te Dhomes. CCIFA Weekly News botohet nga CCI Francë Shqipëri me mbështetjen në veçanti të Zyrës së Shtypit të Ambasadës së Francës në Shqipëri.)

Publikime të tjera

 •  Guida– Hapat e parë të eksportuesve në Shqipëri.
 •  Shqipëria
 •  Çfarë i ka dhënë Franca botës ?
 •  Members directory 2016  

Forconi komunikimin tuaj me CCIFA : bëhuni reklamues !

Guida jonë media do ju prezantojë ofertat e CCIFA për t’ju reklamuar në publikimet tona ose në eventet tona.

Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë në lidhje me publikimet e CCIFA na kontaktoni  në info@ccifa.al

 

 

Nos événements

< June 2017 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • ASC UNION
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Acadmy Plus
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Boga Associates
  • Buka franceze
  • By best duty free
  • CNR
  • CORPORATE SOLUTION-CS GOUP
  • Celesi
  • Century 21
  • Citroen Albania
  • Degremont
  • Denys sas
  • Diamant
  • ELBASHEHU
  • EURO Partners sh.p.k
  • Ecotour Albania
  • Egis International
  • Egle security
  • Encon Consulting
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • GDF SUEZ
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Herve Loiselet Interior Design
  • Hotel Diplomat
  • IMI Farma
  • INSIG
  • KANGURI
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kastrati
  • Klik Ekspo Group
  • Legal & Professional Services SHPK
  • Logo Suez
  • M pay
  • Marlotex
  • Mazars
  • NAPOLEON
  • Nexter System
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Playgroung Albania
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SALILLARI
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • SEMIN- SAS
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Sigma Interalbanian
  • Sky Net Logistic
  • Societe General Albania
  • Sodineg France
  • Spiecapag
  • T&G ALBA shpk
  • THE BLACK ROCKETS
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts
  • phonext
  • sheraton

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

© 2017 CCI FRANCE ALBANIE