Eventet

Konferenca, prezantime mbi tema teknike , takime me personalitete të rëndësishëm në fushën ekonomike, politike, financiare, diskutime me specialistët e tregut shqiptar gjatë mëngjeseve ose drekave të CCIFA, krijimi i një rrjeti kontaktesh dhe njohjesh ndërmjet dhomave homologe, vizita të kompanive… CCIFA ju ofron më shumë se njëzetë evente në vit.


Aktivitetet e Dhomës kanë për qëllim forcimin e marrëdhënieve brenda rrjetin tonë. Ato ju japin akses  për informacione të përditësuara dhë të rëndesishme, duke krijuar dhe ruajtur marrëdhëniet tuaja profesioale. Ato janë gjithashtu një mundësi për palët e interesuara ose sponsorët për të promovuar kompanitë e tyre në komunitetin e biznesit franko-shqiptar.

Eventi kryesor i CCIFA është Galaja vjetore. Ky aktivitet zhvillohet çdo vit në Tiranë.
Këto evente të mëdha, shik dhe të rafinuara, i japin mundësinë komunitetit të biznesit frankofon si dhe klientëve ose partnerëve shqiptare të marrin pjesë në mbrëmje të privilegjuara.

Na kontaktoni

Nëse dëshironi të mësoni më shumë në lidhje me eventet e CCIFA na kontaktoni  në info@ccifa.al

 

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE