Të investosh në Shqipëri

Organizimi i një misioni në Shqipëri

 

To Implement in Albania

 The establishment of a branch in Albania is often indispensable to sustain and strengthen your business relationships with Albanian partners.

 

The CCIFA offers to host your antenna, whatever its form, with maximum flexibility and minimum fixed costs.

 

 

 

This service includes:

 

 • Working space on 1 desk position. 
 • Unlimited usage of CASS Meeting point. 
 • Usage of Meeting Room (in the capacity of 20 sitting places) 
 • Connection in printers in line- in order for you to directly print the materials
 • Reception service 
 • Cleaning service of the office from the inside once per week. 
 • Internet in the speed of 15 mbps 
 • Utilities costs of water/electricity/internet/cleaning. 
 • Publication of logo on the Newsletter France Albanie Express
 • Invitation to the events organized by CCIFA 
 • Branding -logo placement @ the entrance of the Coworking unit. 
 • Kitchenette 
 • There is also the availability to rent a closed parking place, in underground of       Building 07

Organizimi i nje misioni ne Shqiperi

Ne i ofrojmë « suport biznesit » me anë të punonjësve tanë të cilët flasin më shumë se dy gjuhë të huaja. Për 5 vjet ne kemi krijuar një rrjet të gjerë dhe reaktiv të kontakteve profesionale në Shqipëri. Ky rrjet na lejon të prezantojmë klientët tanë me shoqëritë shqiptare. Ne zhvillojmë mesatarisht 20 misione në vit  në të cilat 60% të rasteve me sukses, duke thënë që në 60% të rasteve krijojmë një partneritet ndërmjet klientëve tanë dhe shoqërive shqiptare.

CCIFA oragnizon misione  “çelësat në dorën tuaj” për studimin e tregut shqiptar.

Shërbimet tona të detajuara :

Na kontaktoni

 Twin Towers

Bul. “Deshmoret e Kombit”, Tower 1, Kati 9, Tirana Albania 
Tel. +355 4 453 8103
Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

 

Për të mësuar më shumë në lidhje me prezantimet  e CCIFA na kontaktoni  nëinfo@ccifa.al

 

 

 

 

CCI Francë Shqipëri – Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Francë Shqipëri së bashku me rrjetin e saj mund t´ju ndihmojë në planet tuaja për të vendosur kontakte me kompani  franceze ose shqiptare. CCI FA  është një organizatë B-2-B, e cila është krijuar për të nxitur marrëdhëniet tregtare mes Shqipërisë dhe Francës. Shërbimet e ofruara janë fleksible dhe i përshtaten nevojave tuaja.

Shërbimet tona përfshijnë:

Ndërmjetësim për partner biznesi

Kërkim adresash

Përkthime

Përfaqësitë e panaireve

 Misione «çelësat në dorë» prospektimi të tregut shqiptar

-------------------------------------------------

Promovimi i anëtarëve:

 • Reklamë pa pagesë në faqen tonë të internetit
 • Prezantim pa pagesë të produkteve (ofertave) tuaja për anëtarët

·         Bashkohuni me rrjetin e kompanive më të mëdha dhe drejtuesit e saj në Shqipëri.
 Listimi në Numëratorin e Dhomës 

 • Takimi B2B- ndërmjet anëtarëve

Buletini.Ofron mundësi të reklamimit për Anëtaret tanë (Artikull pa pagesë me një fokus në
biznesin tuaj.(Artikulli I shpërndahet një database të zakonshme prej më shumë

 se 4.000 kontakte dhe CCI France International 35.000 kontakte, rrjetit më të madh në botë )

 •  Bashkëpunim të ngushtë me autoritetet franceze dhe shqiptare, administratën
  dhe komunitetin e biznesit , nëpërmjet : Ambasadave, Këshillit Kombetar të taksave  Këshillit Kombëtar Ekonomik ,CCI e tjera biletarele në Shqipëri dhe Francë, etj
 • Shërbime të tjera në bazë të nevojave të anëtarit. Ne do të bëjme çmos që t’ju ndihmojnë

 

 

    -CCI FA është një instrument Lobbing-u për anëtarët e saj

 

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE