Numratori 2018

Një bazë të dhënash për kompanitë anëtare të Dhomës së Tregtisë Francë-Shqipëri

Ju mund të gjeni informacione dhe  kontakte për të gjithë anëtarët e dhomës, pothuajse pjesës më të madhe të  kompanive franceze në Shqipëri, adresat, emrat, funksionet dhe kontaktet me drejtuesit e tyre, por edhe shoqatat, mediat dhe gazetarët, shërbimet zyrtare, institucionet arsimore, si dhe agjencive të tjera franceze.

Numëratori është në gjuhën angleze dhe publikohet çdo vit. Çmimi është 12 euro. Anëtarët e Dhomës, përfitojnë një ulje prej 50 % .

 

 

 

Si ta porosis numëratorin e Dhomës së Tregtisë Francë- Shqipëri ?

 Ju mund të shikoni formularin  e porosisë online.

Le bon de commande

 

 

 

Dëshironi të bëni një reklamë ?

 

Nëse dëshironi të bëni një reklamë në edicionin e ardhshëm të Numëratorit tonë: Na kontaktoni!

 

 

Tel: +355 68 80 87 168

E-mali : info@ccifa.al

Tarifat e Publicitetit ! 

Form to be filled!

 

 

Nos événements

< January 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Acadmy Plus
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Blerta Zeqiri Photography
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • CORPORATE SOLUTION-CS GOUP
  • Celesi Group
  • Century 21
  • Citroen Albania
  • Diamant
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • GPS- Group
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Herve Loiselet Interior Design
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • INSIG
  • KANGURI
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • NAPOLEON
  • Nexter System
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • SEMIN- SAS
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Sky Net Logistic
  • Societe General Albania
  • Spiecapag
  • T&G ALBA shpk
  • THE BLACK ROCKETS
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE