Të njohim Francën & Kalendari i panaireve

Si Fuqia e gjashtë ekonomike botërore, Franca paraqitet si një mundësi ideale për të pushtuar tregun Evropian. Bashkimi Evropian I zgjeruar në (27 vende) përfaqëson 42,1% të tregut botëror (të mira dhe shërbime materiale) dhe numëron afërsisht 493 milion konsumatorë. E ndodhur në zemër të këtyre faktorëve, Franca përfiton një stabilitet të vërtet ekonomik dhe një reputacion të fortë Ndërkombëtar në sektorët kyçe të industrisë. Me të gjitha këto perfitime ajo ofron një ambient të favorshëm për ndërmarrjet.

11 Arsye për zhvillimin Tregtar të ndërmarrjes tuaj në Francë.

1. Ajo është pjese e një zgjerimi ndërkombëtar

Franca është investitori 2-te botëror, pas SHBA-se. Ajo realizon afro 70% te këmbimeve tregtare me partnerët e bashkimit Evropian.

2. Ajo paraqet një force krahu në te njëjtën kohë konkurruese, e kualifikuar dhe produktive.

Franca ne profil

CCI France Albanie ne profi 01.pdf

Kalendari 2015-2016 i panaireve ndërkombëtare në Francë

 

promosalons.pdf

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE