Kush jemi ne

KUSH ËSHTË CCI FRANCE ALBANIE

(Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë France Shqipëri)?

 

Dhoma është një entitet jo tregtar me personalitet juridik, e cila ushtron veprimtarinë e saj në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë.

 

Qëllimi i Dhomës është që të promovojë dhe lehtësojë eksportet dhe investimet franceze në Shqipëri.

 

Struktura organizative e Dhomës është:

 

Asambleja e Përgjithshme;

Këshilli Drejtues;

Kryetari;

Nënkryetarët;

Përgjegjësi i Thesarit;

Drejtori Ekzekutiv;

 

Organi më i lartë qeverisës i Dhomës është Asambleja e Përgjithshme e anëtarëve ose e përfaqësuesve të tyre, të cilët mblidhen në mbledhje të zakonshme dhe të jashtëzakonshme.

 

Dhoma u krijua nga 7 themelues Janar vitit 2012 sot numëron rreth 80 anëtarë nga gjitha fushat e biznesit.

 

Ekipi i CCI France Albanie, një ekip bi-kulturor, i mundëson kompanive franceze mësojnë dhe kuptojnë tregun shqiptar.

 

Dhoma jone ëshë anëtare e CCI International (Bashkimi i Dhomave të Tregtisë jashtë Francës), komuniteti më i madh i biznesit në botë dhe Forumit Frankofon të Bisnesit

 

KONTAKT

Bul. “Deshmoret e Kombit

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: 
info@ccifa.al

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE