Ju jeni anëtar i CCIFA

Ju jeni anëtar i CCI France Albanie

‘Networking’ dhe Informim

Aktivitetet e CCI FA janë takime joformale, të cilat i japin mundësinë anëtarëve tanë  të njohin njëri-tjetrin, shkëmbimi i kartvizitave i mban ata në kontakt te vazhdueshem.

Aktivitetet janë shpesh të lidhura me prezantime të biznesit apo produkteve, seminare tematike apo leksione, mbrëmje dhe evente të tjera

Për të mbështetur shkëmbimet dhe iniciativat sektoriale, CCI FA organizon grupe pune, me të cilat kompanitë anëtare mund të organizojnë aktivitete të ndryshme në interesin e sektorit përkatës

CCI FA publikon rregullisht Bulletinin « France Albanie Express » i cili informon per aktivitet e CCI FA.

Vizibilitet  dhe shërbime  marketingu

Aktivitetet tona shpërndahen në Shqipëri dhe Franca, nëpermjet  bizneseve, institucioneve publike dhe kompanive partnere

Numeratori CCI FA, një publikim i komunitetit frankofon shqiptare, i shpërndarë në mënyrë elektronike me më shume se 4000 kontakte

 

Bulletini « France Albanie Express », publikuar cdo tre muaj, shpërndahet në mënyrë elektronike me një bazë të dhënash me më shumë se 4000 kontakte

 

 

Maximise your membership

Top tips to maximise your membership

As an existing member of the French Chamber, you may have already participated in one of our networking events or Forums, read our publications or used our business support services. However, in order to 'turbo-charge' your membership, we also recommend you take the following steps: 

·         Share your expertise in our Forums & Activities

·         Keep proactive: participate in our events on a regular basis 

·         Keep in touch: make use of our Executive Director

·         Stay informed: receive our IFrance Albanie Express’ newsletters

·        Increase your visibility: advertise in our newsletter, our Members' Directory and website

·         Enjoy discounts: make use of your ‘Member-to-Member’Offers online

·         Participate in events according to the theme in focus


Did you know?

As a member you have access to:

- Our Business Directory.

- Our Recruitment services: classic recruitment

 

 

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE