Bëhuni anëtar i CCIFA

-anëtarët tanë janë partnerët tanë… 

 

Shumëfisho kontaktet tuaja

Zhvilloni kontaktet tuaja, duke marrë pjesë në eventet e CCIFA. Çdo anëtar është i ftuar të marrë pjese në të gjitha aktivitetet e CCIFA me një çmim preferencial.

Rrisni praninë tuaj

Ndani rrjetin e kompanive dhe drejtuesit e tyre më të mëdha në Shqipëri. Çdo anëtar është i listuar në numëratonin e  anëtarve online.

Bashkohu me rrjetin e kompanive franceze

Anëtarët janë të listuar në numëratorin e CCI France International. E themeluar në vitin 1907, CCI International France sjell së bashku 112 Dhomat e Tregtisë dhe Industrisë jashtë Francës te cilat përfaqësojnë 30.000 kompanitë të vendosura në 82 vende. Ky numërator është në dispozicion online me përdorim individual.

Informohu mbi të rejat e biznesit

Secilit anëtar I dërgohet Newsletter France Albanie Express I cili pregatitet katër herv ne vit me lajme nga aktiviteti franko-shqiptar dhe raportimin e aktiviteteve CCIFA.

Të tjera, në bazë të nevojave të anëtareve

-----------------------------------

Për një referencë dhe shikueshmëri me të mire korporative, zgjidhni kategorine  "mirëbërës"  ose "strategjike". Nëse ju doni të zgjeroni praninë tuaj në mënyrë individuale ose zhvilloni  partneritete  biznesi, zgjidhni kategorine "anëtar".

- Anëtar Mirëbërës -5,000 Euro (+ tarifat bankare) - Dy herë në vit merrni pjesë në mëngjeset me personalitete të larta të ofruara nga CCI FA.

- Anëtar Strategjik - 1500 Euro (+ tarifat bankare) - Kandidat ne Keshillin Drejtues  ë zgjedhjet e ardhshme; merrni pjesë në evente të veçanta të ofruara nga CCIFA

 

- Anëtar - 500 Euro (+ tarifat bankare) Zgjerimi i shikueshmërise dhe partënerite biznesi

 

anetaret tane jane partneret tane…

Nos événements

< January 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Acadmy Plus
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Blerta Zeqiri Photography
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • CORPORATE SOLUTION-CS GOUP
  • Celesi Group
  • Century 21
  • Citroen Albania
  • Diamant
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • GPS- Group
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Herve Loiselet Interior Design
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • INSIG
  • KANGURI
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • NAPOLEON
  • Nexter System
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • SEMIN- SAS
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Sky Net Logistic
  • Societe General Albania
  • Spiecapag
  • T&G ALBA shpk
  • THE BLACK ROCKETS
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE