Kush jemi ne?

JULIEN ROCHE
Drejtor i Pergjithshem

Green Technologies
Twin Towers
Deshmoret e Kombit, Tower 2
Tirana – Albanie

Tel: + 355 67 20 80 400
Email: julien.g.roche@gmail.com


Julien Roche është aktiv në biznesin në Shqipëri prej gati 30 vitesh. I përfshirë në shumë industri, ai është përqendruar kohët e fundit ne sektorin e energjisë dhe të mbrojtjes.

Aktualisht, Drejtor i Përgjithshëm dhe / ose aksionar i disa kompanive: Green Technologies, Ylliad, WEnerg SH.A., Albitoil, OLIM, « Media 5 » et « Helicopters Albania ». Kryetar i Kesheillit Mbikqyres te « Selenice Bitumi ». Anetar i Keshillit Drejtues i bankes « Société Générale Albania », Kryetar i Keshillit Drejtues te Holding IGE Group SHA, Bashke themelues i TV Klan dhe ADA Holding (grupi perfshin revisten javore Klan dhe gazeten e perditshme « Albanian Daily News ») .
Gjithashtu, që nga viti 1993 deri më sot, ai ka rimarre titullin “Këshilltar Tregtisë së Jashtme të Francës” me dekret të Kryeministrit.
Z. Roche është diplomuar si Inxhinier i telekomunikacionit (Francë).

Në shtator 2011, z. Roche u emërua Kryetar i Dhomes se Tregtise dhe Industrise France-Albanie

Nos événements

< June 2017 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • ASC UNION
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Acadmy Plus
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Boga Associates
  • Buka franceze
  • By best duty free
  • CNR
  • CORPORATE SOLUTION-CS GOUP
  • Celesi
  • Century 21
  • Citroen Albania
  • Degremont
  • Denys sas
  • Diamant
  • ELBASHEHU
  • EURO Partners sh.p.k
  • Ecotour Albania
  • Egis International
  • Egle security
  • Encon Consulting
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • GDF SUEZ
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Herve Loiselet Interior Design
  • Hotel Diplomat
  • IMI Farma
  • INSIG
  • KANGURI
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kastrati
  • Klik Ekspo Group
  • Legal & Professional Services SHPK
  • Logo Suez
  • M pay
  • Marlotex
  • Mazars
  • NAPOLEON
  • Nexter System
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Playgroung Albania
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SALILLARI
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • SEMIN- SAS
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Sigma Interalbanian
  • Sky Net Logistic
  • Societe General Albania
  • Sodineg France
  • Spiecapag
  • T&G ALBA shpk
  • THE BLACK ROCKETS
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts
  • phonext
  • sheraton

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

© 2017 CCI FRANCE ALBANIE