Asamblete e Pergjithshme

Asambleja Pergjithshme

U KRIJUA NJË KËSHILL I RI DREJTUES PAS ZGJEDHJEVE TË DATËS 30 JANAR 2014

 Asambleja e Përgjithshme e CCI Francë Shqipëri u zhvillua më 30 janar 2014. Në këtëmbrëmje, mori pjese Znj. Ambasadore e Francës, Shkëlqesia e saj Christine Moro, Z. Ilir Meta, Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Z. Edmond Panariti, Ministri i Bujqesise, Znj. Brunilda Paskali, Zv. Ministre e Ekonomisë, Biznesmene, dhe sigurisht në pranine e anëtarëve tanë.

 

 "Në Asamblenë e Përgjithshme të CCI Francë Shqipërisë e cila u mbajt më 30 janar, plani i punës

2014-2015 u miratua njëzëri. Qëllimi ynë është i qartë: të krijojme afërsi me ju dhe të forcojme pozitën e Dhomës tonë, veçanërisht nëpërmjet faqeve tona të ndryshme. Ne duam të ndërtojmë një Dhomë tregtie më të afërt me ju dhe pritshmëritë tuaja. Në emër të Biznesmenëve të zgjedhur krah meje, konfirmoj përkushtimin tonë të plotë për të përmbushur objektivat tona".

 

                                                             Julien Roche Kryetar-CCI France Shqipëri

 Julien Roche, Drejtor i Përgjithshem i Green Technologies, u zgjodh Kryetar i CCI Francë Shqipërisë, Frederic Blanc, Drejtor i Pergjithshëm i Societe Generale Albania, Zv.Kryetar i Parë, anëtarët e tjerë të Këshillit Drejtues, të cilët janë 3 Zv.Kryetarë, pergjegjesi i Thesarit, anëtarët e Këshillit, u zgjodhën nga Asambleja e Përgjithshme për një periudhë dy vjecare. Per me shumë informacioni mbi aktivitetin e CCI FA, ju ftojmë të lexoni raportin vjetor 2012-2013


 

Foto nga Asambleja e Pergjithshme


Fjala e Kryetarit gjate Asamblese se Pergjithshme

Julien Roche, Drejtor i Green Technologies, u zgjodh Kryetar i CCI France Albanie ne Asamblene e Pergjithshme e cila u mbajt me 30 Janar 2014. Z. Roche do te mbaje kete poste per nje periudhe 2- vjecare.

 

Z. Kryetar i Parlamentit,

Znj. Ambasadore,

Te nderuar miq dhe te ftuar,

 Fillimisht, do te doja t’ju falenderoja qe me dhate besimin per kete mandat te dyte si Kryetar i Dhomes se Tregtise dhe Industrise France-Albanie. Eshte per mua nje nder i madhe dhe nje privilegj te kem mundesine te punoje ne krye te ekipit tone fantastike.

Do te permbush funksionet e mia me nje dinamizem qe me karakterizon dhe ju siguroj qe do te bej perpjekjet e mia me te medha per te merituar besimin tuaj.

 Perfitoj gjithashtu nga rasti per te falenderuar ish-anetaret e Keshillit per punen e shkelqyer te tyre pergjate 2 vitete te kaluara. Ne emer te CCIFA do kisha deshiren t’ju ftoja  te merrnit pjese ne aktivitete duke dhene mbeshtetjen tuaj per manifestime te ndryshme. Ne kemi nevoje per pjesemarrjen tuaj, me interesin e mire per komunitetin. Nese keni pyetje ose sugjerime per te permirsuar Dhomen tuaj, mos nguroni te me beni me dije.

Per vitin 2014-2015, CCIFA ju premton nje vit te sukseshem. Ne do ju ofrojme mundesi te shumta per bashkepunim; duke filluar me Forumin e Biznesit i cili do te zhvillohet ne Shkurt ne Sofie, dhe Panairi i Agrokultures ne Prill. Gjithashtu, ne mendojme te kontribojme ne nje menyre me aktive ne zhvillimin e turizmit. Ne mendojme gjithashtu te vendosim ne jete nje formule mbeshtetjeje  me qellim per te ndihmuar anetaret e rinje ne integrim dhe bashkepunim me anetaret me te hershem.

 Duke shpresuar te kem mundesi te bashkepunoj me ju me ane te aktiviteteve te ndryshme, ju uroj, ne emrin tim personal dhe ate te Keshillit Drejtues, nje vit te shkelqyer 2014.

 Julien Roche


 

Nos événements

< June 2017 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • ASC UNION
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Acadmy Plus
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Boga Associates
  • Buka franceze
  • By best duty free
  • CNR
  • CORPORATE SOLUTION-CS GOUP
  • Celesi
  • Century 21
  • Citroen Albania
  • Degremont
  • Denys sas
  • Diamant
  • ELBASHEHU
  • EURO Partners sh.p.k
  • Ecotour Albania
  • Egis International
  • Egle security
  • Encon Consulting
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • GDF SUEZ
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Herve Loiselet Interior Design
  • Hotel Diplomat
  • IMI Farma
  • INSIG
  • KANGURI
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kastrati
  • Klik Ekspo Group
  • Legal & Professional Services SHPK
  • Logo Suez
  • M pay
  • Marlotex
  • Mazars
  • NAPOLEON
  • Nexter System
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Playgroung Albania
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SALILLARI
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • SEMIN- SAS
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Sigma Interalbanian
  • Sky Net Logistic
  • Societe General Albania
  • Sodineg France
  • Spiecapag
  • T&G ALBA shpk
  • THE BLACK ROCKETS
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts
  • phonext
  • sheraton

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

© 2017 CCI FRANCE ALBANIE