Te njohim Francen & Kalendari i panaireve

Si Fuqia e gjashte ekonomike botërore, Franca paraqitet si një mundësi ideale për te pushtuar tregun Evropian. Bashkimi Evropian I zgjeruar ne (27 vende) përfaqëson 42,1% te tregut botëror (te mira dhe shërbime materiale) dhe numëron afërsisht 493 milion konsumatore. E ndodhur ne zemër te këtyre faktorëve, Franca përfiton një stabilitet te vërtet ekonomik dhe nje reputacion te forte Ndërkombëtar ne sektorët kyçe te industrisë. Me te gjitha këto perfitime ajo ofron një ambient te favorshëm për ndërmarrjet.

11 Arsye për zhvillimin Tregtar te ndërmarrjes tuaj ne France.

1. Ajo është pjese e një zgjerimi ndërkombëtar

Franca është investitori 2-te botëror, pas SHBA-se. Ajo realizon afro 70% te këmbimeve tregtare me partneret e bashkimit Evropian.

2. Ajo paraqet një force krahu ne te njëjtën kohe konkurruese, e kualifikuar dhe produktive.

Kalendari 2015-2016 i panaireve ndërkombëtare në Francë

Nos événements

< June 2017 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • ASC UNION
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Acadmy Plus
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Boga Associates
  • Buka franceze
  • By best duty free
  • CNR
  • CORPORATE SOLUTION-CS GOUP
  • Celesi
  • Century 21
  • Citroen Albania
  • Degremont
  • Denys sas
  • Diamant
  • ELBASHEHU
  • EURO Partners sh.p.k
  • Ecotour Albania
  • Egis International
  • Egle security
  • Encon Consulting
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • GDF SUEZ
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Herve Loiselet Interior Design
  • Hotel Diplomat
  • IMI Farma
  • INSIG
  • KANGURI
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kastrati
  • Klik Ekspo Group
  • Legal & Professional Services SHPK
  • Logo Suez
  • M pay
  • Marlotex
  • Mazars
  • NAPOLEON
  • Nexter System
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Playgroung Albania
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SALILLARI
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • SEMIN- SAS
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Sigma Interalbanian
  • Sky Net Logistic
  • Societe General Albania
  • Sodineg France
  • Spiecapag
  • T&G ALBA shpk
  • THE BLACK ROCKETS
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts
  • phonext
  • sheraton

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

© 2017 CCI FRANCE ALBANIE