Asambleja e Përgjithshme 2017

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asambleja e 5 vjetore e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë France Shqipëri u mbajt ditën e enjte më datë 26 janar 2017, në Hotel Sheraton. Mbledhja e Asamblesë u shoqërua me një koktejl në të cilin morën pjese personalitete të politikës dhe biznesit. Gjithashtu na nderuan me pjesëmarrjen e tyre Ministre, Znj. Milena Haritor, Ambasadori i Francës në Shqipëri, Z. Bernard Fitoussi, Zv. Kryetar i Bashkisë së Tiranës, ​Znj. Brunilda Paskali.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

  Nos événements

  < December 2018 >
  Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31

  Na japin besimin e tyre

   • A.R.S Legal & Financial Services
   • ADG VALVE
   • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
   • AIMS
   • AS Venture Capital
   • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
   • Airbus helicopter
   • AlbStar
   • Albesol sh.p.k
   • Albinfos
   • Alehandro Distribuzzione
   • Aleksander Xhuvani
   • Amadeus
   • Ar&Lo
   • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
   • Boga& Associates
   • By best duty free
   • CNR
   • Celesi Group
   • Construction Albania
   • EURO Partners sh.p.k
   • Eagle security
   • Edvin Murati
   • Egis International
   • Electral Sh.P.K
   • EnBi POWER SH.P.K
   • Eriketa Kokoli
   • Ernest Koliqi
   • Eutelsat
   • FIRST SHPK
   • FRUTIS.AL
   • Green Technologies
   • Haxhia & Hajdari
   • Hotel Diplomat
   • IBS SH.P.K
   • IMI Farma
   • Kallfa
   • Kalo
   • Kantina e Familjes Tufa
   • Kastrati
   • Legal & Professional Services SHPK
   • M pay
   • MAKTIRANA Hotel and Tower
   • Marlotex
   • Mazars
   • Mei Realty
   • Nexter System
   • Noter- VIOLA SADUSHAJ
   • Olivier Laurence
   • PEUGEOT
   • Pedersen and Partners
   • Pelikan SH.P.K
   • Qendra EPITECH
   • RENAULT
   • Rogner
   • SAFRAN
   • SAM INTERNATIONAL
   • SANOFI
   • SELENICE BITUMI
   • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
   • Seed Consulting ltg
   • Servier
   • Societe General Albania
   • Sofrecom / Part of the Orange group
   • Spiecapag
   • THALES GROUP
   • Tashko pustina
   • USLUGA
   • Vacance en albanie
   • Victoria Invest
   • icts

  Kontakt

  Bul. “Deshmoret e Kombit”

  Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

  Cel. +355 68 40 89 998
  e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

  Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

  Content uid: [18229]

  © 2018 CCI FRANCE ALBANIE