• Albanie / 
 • Asambletë e Përgjithshme

Asambletë e Përgjithshme

Asambleja Përgjithshme

U KRIJUA NJË KËSHILL I RI DREJTUES PAS ZGJEDHJEVE TË DATËS 30 JANAR 2014

 Asambleja e Përgjithshme e CCI Francë Shqipëri u zhvillua më 30 janar 2014. Në këtë mbrëmje, mori pjese Znj. Ambasadore e Francës, Shkëlqesia e saj Christine Moro, Z. Ilir Meta, Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Z. Edmond Panariti, Ministri i Bujqësisë, Znj. Brunilda Paskali, Zv. Ministre e Ekonomisë, Biznesmene, dhe sigurisht në praninë e anëtarëve tanë.

 

 "Në Asamblenë e Përgjithshme të CCI Francë Shqipërisë e cila u mbajt më 30 janar, plani i punës

2014-2015 u miratua njëzëri. Qëllimi ynë është i qartë: të krijojme afërsi me ju dhe të forcojme pozitën e Dhomës tonë, veçanërisht nëpërmjet faqeve tona të ndryshme. Ne duam të ndërtojmë një Dhomë tregtie më të afërt me ju dhe pritshmëritë tuaja. Në emër të Biznesmenëve të zgjedhur krah meje, konfirmoj përkushtimin tonë të plotë për të përmbushur objektivat tona".

 

                                       Julien Roche Kryetar-CCI France Shqipëri

 

 Julien Roche, Drejtor i Përgjithshem i Green Technologies, u zgjodh Kryetar i CCI Francë Shqipërisë, Frederic Blanc, Drejtor i Përgjithshëm i Societe Generale Albania, Zv.Kryetar i Parë, anëtarët e tjerë të Këshillit Drejtues, të cilët janë 3 Zv.Kryetarë, pergjegjesi i Thesarit, anëtarët e Këshillit, u zgjodhën nga Asambleja e Përgjithshme për një periudhë dy vjecare. Për më shumë informacioni mbi aktivitetin e CCI FA, ju ftojmë të lexoni raportin vjetor 2012-2013


Foto nga Asambleja e Pergjithshme


Fjala e Kryetarit gjate Asamblese se Pergjithshme

Julien Roche, Drejtor i Green Technologies, u zgjodh Kryetar i CCI France Albanie në Asamblen ë e Përgjithshme e cila u mbajt më 30 Janar 2014. Z. Roche do të mbajë këtë postë për një periudhë 2- vjecare.

 

Z. Kryetar i Parlamentit,

Znj. Ambasadore,

Të nderuar miq dhe të ftuar,

 Fillimisht, do të doja t’ju falenderoja që më dhate besimin për këtë mandat të dytë si Kryetar i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë France-Albanie. Është për mua një nder i madh dhe një privilegj të kem mundësine të punoj në krye të ekipit tonë fantastik.

Do të përmbush funksionet e mia me një dinamizëm që më karakterizon dhe ju siguroj që do të bej përpjekjet e mia më të mëdha për të merituar besimin tuaj.

 Përfitoj gjithashtu nga rasti për të falenderuar ish-anetarët e Këshillit për punën e shkëlqyer të tyre përgjate 2 vitete të kaluara. Në emër të CCIFA do kisha dëshiren t’ju ftoja  të merrnit pjesë në aktivitete duke dhëne mbështetjen tuaj për manifestime të ndryshme. Ne kemi nevojë për pjesemarrjen tuaj, me interesin e mirë për komunitetin. Nese keni pyetje ose sugjerime për të përmirësuar Dhomën tuaj, mos nguroni të më bëni me dije.

Për vitin 2014-2015, CCIFA ju premton një vit të sukseshem. Ne do ju ofrojmë mundësi të shumta për bashkepunim; duke filluar me Forumin e Biznesit i cili do të zhvillohet në Shkurt në Sofie, dhe Panairi i Agrokultures në Prill. Gjithashtu, në mendojmë të kontribojmë në një mënyrë më aktive në zhvillimin e turizmit. Ne mendojmë gjithashtu të vendosim në jetë një formulë mbështetjeje  me qëllim për të ndihmuar anëtaret e rinj në integrim dhe bashkëpunim me anëtaret më të hershem.

 Duke shpresuar të kem mundësi të bashkëpunoj me ju me anë të aktiviteteve të ndryshme, ju uroj, në emrin tim personal dhe atë të Këshillit Drejtues, një vit të shkëlqyer 2014.

 

 Julien Roche


Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE