Panairi Bujqësor, 2012

CCI France Albanie organizon me 25-26 prill 2014 Panairin francez te produkteve USHQIMORE dhe AGRIKULTURES

Qe tregu te jete me i madh dhe me terheqes per ju, ne kemi ftuar edhe vendet fqinje Malin e Zi, Kosoven dhe Maqedonine. Ministri i Bujqesise se Shqiperise, Z. Panariti ka ftuar homologet e tij ne keto vende per te marre pjese ne Panair.

 Me kenaqesi ju informojme se pjesemarrja e Ministrit Z. Edmond Panariti e cila eshte konfirmuar.

 Merrni pjese ne kete panair per te rritur eksportet tuaj ne tregje te reja:

- Si EKSPOZUES TRADICIONALE ose

- Si E-EKSPOZUES: ne bejme punen per ju, juve nuk ju duhet te udhetoni, por do te jeni te pranishem me klientet tuaj te ardhshem!

 Lajmi per kete Panair eshte perhapur shume jo vetem nga mediat vendase por edhe ato Franceze, ku mund te permendim nje nder to e cila eshte gazeta “Le Figaro” me artikullin e saj mbi Panairin ne Shqiperi.

  Na kontaktoni:

julien.g.roche@ccifa.al

blerina.kazhani@ccifa.al

elona.varfi@yahoo.com

Ftesa në Shqip e Panairit Agroushqimor

Ftesa në anglisht e Panairit Agroushqimor

Panairi Agroushqimore dhe i Agrokulturës në Shqipëri- Tiranë 25,26 Prill 2014

Panair i organizuar nga Dhoma e Tregtise dhe Industrise France- Shqiperi Me pjesemarrjen e :  M. Edmond PANARITI Minister i bujqesise ne Shqiperi.

Nje treg i nje madhesie te konsiderueshme, cdo dite e ne rritje ne Europe.

Nje treg jo shume i eksploruar nga kompanite Franceze.

Nje treg permes se cilit Franca dhe vlerat e saj reklamohen shume.

Ky panair i drejtohet ndermarrjeve franceze ne te gjithe sektoret e industrise Agro-ushqimore (mishi, dritherat, produktet e detit, vererat etj) por gjithashtu dhe ndermarrjeve furnizues per sektorin e agrokultures dhe agro-ushqimores.

 

 

 

 

Katalogu

Katalogu i kompanive pjesëmarrëse në Panair. Në këtë katalog do të  lexoni një përshkrim të aktivitetit dhe produktet ose shërbimet që ofron cdo kompani.

 

ccifa_katalogu_panairi_pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

Raporti special i Panairit

Letër falenderuese për pjesëmarrësit

Gazeta 'Le Figaro': Tirana organizon Panairin e saj te Agrokultures

Panairi i Agrokultures, i cili korr nje sukses te madh cdo vit ne Paris, po krijon  ndjekesit e tij dhe ne vendet me te panjohura  te botes. Dhoma e Tregtise dhe Industrise France Shqiperi do te organizoje me datat 25 dhe 26 Prill Panairin e saj te pare te agrokultures dhe produkteve ushqimore  ne te gjithe rajonin (Shtetet pjesemarrese  jane Shqiperia, Mali i Zi, Maqedonia dhe Kosova). Ne kete organizim do te marre pjese dhe Guillaume Garot , ministri francez i  i deleguar i bujqesise.

Le Salon de l'agriculture, qui connaît un grand succès chaque année à Paris, fait des émules dans les coins les plus inattendus du monde. La chambre de commerce et d'industrie France Albanie organise ainsi, les 25 et 26 avril prochains à Tirana, le premier Salon de l'agroalimentaire et de l'agriculture de la région (Albanie, Monténégro, Macédoine et Kosovo). Cette manifestation sera inaugurée par le ministre français délégué à l'Agroalimentaire, Guillaume Garot.

 

 

 

Gazeta “Tirana Observer”: Panairi francez në Tiranë, forcohet bashkëpunimi bujqësor

Ministri i Bujqësisë Edmond Panariti priti dje kryetarin e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë Shqipëri Julien Roche dhe delegacionin që e shoqëron. Panariti dhe Roche shprehën vlerësimin e lartë për bashkëpunimin që ekziston mes Francës dhe Shqipërisë në fushën e sektorit të bujqësisë duke u shprehur se ky bashkëpunim duhet të forcohet edhe më shumë Në këtë kuadër u ra dakord që me ndihmën e Dhomës së Tregtisë dhe Industri Francë Shqipëri të organizohet në Tiranë më 25 26 prill 2014 panairi francez i produkteve ushqimore dhe bujqësore. Ky panair ka si qëllim t ju ofrojë kompanive franceze mundësinë për të eksploruar tregun e vendeve të rajonit Shqipërinë Kosovën Maqedoninë dhe Malin e Zi Gjithashtu panairi jo vetëm do ndihmojë shkëmbimet tregtare me Shqipërinë si dhe eksportet midis Francës dhe rajonit por do krijojë një mundësi unike të bashkëpunimit për forcimin e marrëdhënieve politike dhe ekonomike I pranishëm në këtë panair do jetë dhe Ministri Francez i bujqësisë Francez Guillaume Garot Ministri Panariti u shpreh i entuziazmuar që u zgjodh Tirana për të zhvilluar këtë panair si qendër për rajonin Pritet të jenë të ftuar dhe ministrant e bujqësisë të vendeve të rajonit.

 

 

 

 

 

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE